Menu 22 - 26 kwietnia 2024
Cyframi oznaczone są alergeny – wykaz pod menu
PONIEDZIAŁEK
Zupa koperkowa z ryżem
Spaghetti bolognese
1,3,6,7,9,11
WTOREK
Zupa „parzybroda”
Kurczak pieczony, ziemniaki i surówka
1,3,6,7,9,11
ŚRODA
Zupa z kalarepy
Leczo z ryżem
1,3,6,7,9,11
CZWARTEK
Rosół z makaronem
Pieczeń z karkówki, ziemniaki i kwaszona kapusta
1,3,6,7,9,11
PIĄTEK
Zupa pieczarkowa
Jajko sadzone, ziemniaki i fasolka szparagowa
1,3,6,7,9,11
Wykaz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji
- Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe
- Skorupiaki produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne(arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- 7. Mleko i produkty pochodne, (łącznie z laktozą )
- Orzechy, tj. migdały (Amygdaluscommunis L.), orzechy laskowe (Corylusavellana), orzechy włoskie
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Uwagi: dane osobowe przetwarzane są w celu obsługi i realizacji zamówień oraz w celu rozliczeń rachunkowych. Administratorem danych jest Oliwka catering Agnieszka Bogajczyk, os. Rzeczypospolitej 44, 61-395 Poznań, mail: agnieszkabogajczyk@o2.pl Dane będą przechowywane w czasie niezbędnym do realizacji celu, maksymalnie przez 7 lat (informacje rozliczeniowe). Podstawę przetwarzania danych osobowych stanowi art.6 pkt.1 lit.b)i c) RODO. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przetwarzania, prawo do przenoszenia danych a także prawo wniesienia skarg do organu nadzorczego. Podanie danych jest dobrowolne, ale stanowi warunek zawarcia umowy. Niepodanie tych danych uniemożliwia jej zawarcie.
*Szanowni Państwo zastrzegamy sobie prawo do niewielkich zmian w menu